Un bebeluş de şase luni din Constanţa a murit după ce a primit un tratament pentru răceală

Un bebeluş de şase luni a fost găsit mort, miercuri, în locuinţa sa din satul Călugăreni, judeţul Constanţa. Copilaşul fusese consultat de câteva zile de către medicul de familie şi a primit un tratament pentru răceală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de şase luni din Constanţa a murit după ce a primit un tratament pentru răceală

Constanţa: Anchetă a Poliţiei după ce un bebeluş de şase luni a murit (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, in rem, pentru ucidere din culpă, după ce, miercuri, tatăl copilului a sunat la 112, anunţând că acesta a murit.

La faţa locului a fost trimisă o echipă de cercetare, bărbatul povestindu-le anchetatorilor că bebeluşul a fost bolnav, iar în urmă cu câteva zile a mers cu el la medicul de familie, care i-a prescris un tratament pentru răceală.

El a declarat că miercuri, în jurul orei 08.00, a văzut că micuţul nu mai respira şi a alertat autorităţile.

Potrivit anchetatorilor, pe trupul copilului nu erau vizibile urme de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru ca medicii legişti să stabilească în mod exact cauzele decesului.

Până la primirea rezultatelor necropsiei, considerând moartea copilului ca fiind suspectă, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, in rem, pentru ucidere din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici