Un căţel poartă pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor

Numărul participanţilor la acţiunea de protest din municipiul Sibiu a ajuns, joi seară, la circa 1.200 de persoane, care mărşăluiesc prin oraş, printre manifestanţi fiind şi o femeie cu un căţel care are pe el pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor.

600 afișări
Imaginea articolului Un căţel poartă pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor

Un căţel poartă pancarte cu mesaje împotrivaşefului statului şi a eutanasierii câinilor (Imagine: Mediafax.ro)

Numărul celor care participă, joi seară, la acţiunea de protest din municipiul Sibiu a ajuns la circa 1.200 de persoane, care mărşuluiesc prin oraş, fiind aproape la jumătatea traseului.

În faţa sediului PDL Sibiu, protestatarii au lăsat un pahar de colivă, spunând că este "coliva lui Traian Băsescu".

În rândul protestatarilor se află o femeie care şi-a adus şi căţelul, care se numeşte Hector şi care are pe el pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor.

Femeia a declarat jurnaliştilor că "din cauza lui Traian Băsescu suferă şi câinii în această ţară", ea rememorând perioada în care Traian Băsescu era primar al Capitalei şi a declanşat campania împotriva maidanezilor.

Pe Bulevardul Mihai Viteazu din oraş, în dreptul blocului de unde, luni seară, a fost aruncat un ghiveci cu flori, rănind un protestatar, demonstranţii au huiduit şi au strigat "La puşcărie! Să-l duceţi la puşcărie".

În rest, se scandează lozinci împotriva guvernanţilor, a preşedintelui Traian Băsescu, se cer alegeri anticipate şi participarea cât mai multor oameni la protestele de stradă.

Marşul din municipiul Sibiu este programat să se încheie la ora 21.00.

Iniţial, peste 500 de persoane s-au strâns, joi seară, în Piaţa Mare din Sibiu, protestatarilor fiindu-le împărţite câteva zeci de pahare cu colivă, precum şi pâini, în timp ce s-a cântat prohodul actualilor guvernanţi.

O familie din localitatea sibiană Hosman a venit cu aproximativ 20 de pâini pe care le-a împărţit protestatarilor, în semn de solidaritate cu aceştia şi cu revendicările lor.

De asemenea, organizatorii acţiunii de protest au împărţit câteva zeci de pahare cu colivă, în timp ce se cânta prohodul actualilor guvernanţi.

Totodată, demonstranţii au cântat "Deşteaptă-te române" şi "Tu, Ardeal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici