Un deţinut din Penitenciarul Spital Jilava şi-a incendiat celula

Un deţinut din Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava a provocat un incendiu în camera de deţinere în care se afla cazat singur, potrivit unui comunicat de presă al penitenciarului.

564 afișări
Imaginea articolului Un deţinut din Penitenciarul Spital Jilava şi-a incendiat celula

Un deţinut din Penitenciarul Spital Jilava şi-a incendiat celula

"În data de 18.08.2016, în jurul orei 09.35, un deţinut aflat în custodia Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava, cunoscut cu afectiuni psihiatrice, a provocat un incendiu în camera de deţinere în care se afla cazat singur. (...) Precizăm că nu au fost afectate celelalte spaţii de cazare şi nicio persoană custodiată sau vreun angajat nu au avut de suferit în urma evenimentului", potrivit comunicatului de presă emis de reprezentanţii Penitenciarului Spital Bucureşti – Jilava.

Incendiul a fost lichidat imediat şi a fost cerut, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, sprijinul unui echipaj de ambulanţă şi pompieri.

Deţinutul nu a fost rănit, însă a fost transportat la un spital din reţeaua sanitară publică pentru efectuarea de investigaţii suplimentare.

La nivelul Penitenciarului Spital a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici