Un elev a intrat cu un pistolul într-un liceu din Arad. Poliţiştii şi jandarmii, în alertă

Un elev care a intrat cu un pistol într-un liceu din Ineu, judeţul Arad, a fost căutat de echipaje de poliţişti şi jandarmi, luni, şi a fost găsit într-un restaurant din localitate. În urma controlului corporal, s-a constatat că acesta avea un pistolul de jucărie.

6824 afișări
Imaginea articolului Un elev a intrat cu un pistolul într-un liceu din Arad. Poliţiştii şi jandarmii, în alertă

Un elev a intrat cu un pistolul într-un liceu din Arad. Poliţiştii şi jandarmii, în alertă

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, un echipaj din cadrul Poliţiei Ineu a cerut, luni dimineaţa, sprijinul jandarmilor, după ce a primit informaţii că în incinta Colegiului “Mihai Viteazul” din localitate se află un tânăr care are asupra sa un pistol.

Poliţiştii şi jandarmii ajunşi la colegiu au constatat că persoana în cauză plecase. Din relatările elevilor, s-a stabilit că persoana căutată este un adolescent de 16 ani, elev la Liceul “Sava Brancovici” din Ineu.

Echipajele de poliţie şi de jandarmi s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde era înscris tânărul, iar directorul liceului i-a informat că este vorba de un elev care ar fi trebuit să fie la orele de practică. Însă responsabilul de îndrumarea elevului în stagiul de practică le-a transmis poliţiştilor şi jandarmilor că băiatul a absentat luni.

“Având aceste informaţii şi fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor şi restaurantele de pe raza localităţii. A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminine”, a arătat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.

Echipajul de jandarmi a trecut la identificarea tânărului, iar în urma controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul interior al hainei a fost găsit un pistol de tip Airsoft (n.r. de jucărie), fără încărcător. Elevul a fost condus la sediul Poliţiei Ineu pentru luarea măsurilor legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici