Un om de afaceri din Timişoara a fost omorât cu 3 cuţite de concubină

Un om de afaceri în vârstă de 48 de ani din Timişoara a fost omorât, marţi seara, de concubina în vârstă de 18 ani, cu mai multe lovituri de cuţit, în locuinţa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1869 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri din Timişoara a fost omorât cu 3 cuţite de concubină

Un om de afaceri din Timişoara a fost omorât cu 3 cuţite de concubină

Marţi seara, bărbatul de 48 de ani, patron al unei spălătorii auto din zona Bălcescu, şi concubina sa de 18 ani au început să se certe.

La un moment dat, tânăra a luat trei cuţite din bucătărie şi l-a înjunghiat în spate de cinci ori pe bărbat.

Tot tânăra a fost cea care a sunat la 112, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Fata de 18 ani era tăiată la mâna stângă şi în stare de şoc. Potrivit poliţiştilor, crima a avut loc într-o casă de pe strada Cozia din Timişoara.

La locul crimei au ajuns şi poliţiştii care continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici