Un pasaj pietonal UNIC, realizat în cadrul unui proiect de 14,5 milioane euro, a fost deschis la Râmnicu Vâlcea | FOTO

Un pasaj pietonal în care există două spaţii expoziţionale, mai multe standuri de carte şi un punct de informare turistică a fost inaugurat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, investiţia fiind realizată în cadrul unui proiect mai amplu cu fonduri europene, în valoare totală de 14,5 milioane euro.

988 afișări
Imaginea articolului Un pasaj pietonal UNIC, realizat în cadrul unui proiect de 14,5 milioane euro, a fost deschis la Râmnicu Vâlcea | FOTO

FOTO | Un pasaj pietonal, realizat în cadrul unui proiect de 14,5 milioane euro, a fost deschis la Râmnicu Vâlcea

Pasajul pietonal pe sub Calea lui Traian, lucrare realizată în cadrul proiectului „Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central”, în valoare totală de 14,5 milioane euro, a fost parţial dat în folosinţă miercuri.

În interiorul pasajului sunt amenajate două spaţii expoziţionale pe 333 de metri pătraţi, în care şi-au expus lucrările artişti plastici şi artişti fotografi, precum şi standuri de carte ale unor librării, dar şi un punct de informare turistică gestionat în comun de specialiştii de la Centrul de Informare Turistică al municipiului şi de cei de la Centrul de Informare Turistică al judeţului Vâlcea.



De asemenea, în pasaj au mai fost amplasate şi mai multe mijloace de publicitate ale unor firme din municipiu şi din judeţ, iar de la momentul deschiderii pentru public, aici funcţionează un post permanent al Poliţiei Locale.


 

Potrivit autorităţilor, data estimată la care întreaga lucrare se va termina este 30 septembrie. În cazul în care aceste termen nu va fi respectat, se vor aplica penalităţi calculate de la data de 15 iulie - cea estimată iniţial pentru finalizarea proiectului.

Lifturile şi scările rulante vor fi date în folosinţă în aproximativ o săptămână, după avizarea ISCIR, tot atunci urmând să fie disponibile şi toaletele publice din pasaj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici