Un poliţist care dirija traficul în urma unui accident, lovit de o maşină, la Braşov

Un agent de la Poliţia Rutieră Braşov, care dirija traficul, joi seara, în urma unui accident petrecut pe Calea Făgăraş din Braşov, a fost lovit de o maşină, agentul fiind aruncat aproximativ zece metri pe şosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1031 afișări
Imaginea articolului Un poliţist care dirija traficul în urma unui accident, lovit de o maşină, la Braşov

Un poliţist care dirija traficul în urma unui accident, lovit de o maşină, la Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, agentul de poliţie, în vârstă de 31 de ani, dirija traficul pe Calea Făgăraş, în urma unui accident în care a fost implicat un pieton care a traversat prin loc nepermis şi a fost lovit de o maşină.

"Poliţistul dirija traficul în zonă pentru a asigura permimetrul pentru măsurători, deoarece se circula pe un singur sens. Era îmbrăcat în uniformă, era vizibil, se circula cu viteză redusă, iar un şofer de 47 de ani l-a luat pur şi simplu pe capotă“, a spus Naghi.

Agentul de poliţie a fost aruncat aproape zece metri pe carosabil, în urma impactului.

"Angajatul MAI a fost aruncat aproximativ zece metri. El a suferit un traumatism craniocerebral şi o plagă la un picior. Pentru câteva minute şi-a pierdut conştienţa, dar a fost stabilizat şi şi-a revenit“, a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

De asemenea, pietonul rănit în accidentul de la Calea Făgăraş, un bărbat de 47 de ani, a suferit un traumatism craniocerebral, dar era conştient.

ISU a intervenit cu un echipaj SMURD şi o ambulanţă, care i-au preluat pe cei doi răniţi şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici