Video Poliţistul de la DIPI, care a incendiat un apartament şi a împuşcat doi oameni după o ceartă cu iubita, a fost reţinut - FOTO, VIDEO

După ce s-a certat cu iubita, un poliţist de la DIPI a incendiat un apartament din Piteşti, în noaptea de joi spre vineri, iar la apariţia forţelor de ordine, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a tras 7 focuri de armă, rănind o femeie şi un poliţist, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15550 afișări

UPDATE: Poliţistul a fost reţinut

Ofiţerul DIPI care, în noaptea de joi spre vineri, a împuşcat doi oameni, la Piteşti, şi a incendiat un apartament după o ceartă cu soţia a fost reţinut, anchetatorii susţinând că acesta era beat în momentul incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alin Marian Marin, în vârstă de 36 de ani, ofiţer în cadrul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), se afla în apartamentul din Piteşti pe care femeia cu care se căsătorise în urmă cu trei luni îl avea înciriat de aproximativ cinci ani.

Potrivit poliţiştilor, după o ceartă între cei doi, femeia a reuşit să îşi ia copiii şi să plece din apartament. Poliţistul, despre care anchetatorii susţin că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa şi a plecat şi el, dar s-a reîntors după câteva zeci de minute. A găsit la faţa locului echipaje de la poliţie, jandarmi, dar şi pompieri, veniţi să stingă incendiul, dar şi locatari, alaramaţi de zarva din bloc, dar şi de fumul gros din imobil.

În acel moment, ofiţerul DIPI a tras şapte focuri de armă către cei prezenţi. Unul din gloanţe a nimerit în cap un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti, iar un altul a rănit-o pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.

Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe ofiţer, iar poliţiştii l-au încătuşat şi dus la spital.

Vineri, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş care au preluat ancheta a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Alin Marian Marin, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Femeia care a ajuns împuşcată la Spitalul Judeţean Argeş a primit îngrijiri medicale şi a fost lăsată să plece acasă, iar poliţistul împuşcat, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral prin împuşcare cu o plagă de aproximativ patru centimetri, fără leziuni osoase la nivelul craniului, a rămas internat în secţia de Neurochirurgie.

 

Unul din gloanţe l-a nimerit pe un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti în cap, iar un altul a rănit-o chiar pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.

"În Camera de Gardă au ajuns trei pacienţi, victimele unei agresiuni. Agresorul are o plagă la nivelul mâinii, iar cele două victime au traumatism cranio cerebral prin împuşcare cu o plagă de aproximativ 4 centimetri fără leziuni osoase la nivelul craniului. Cealaltă victimă, o plagă escoriată de genunchi. Femeia a fost deja externată, iar bărbatul a fost internat pe secţuiia de Neurochirurgie, pentru supraveghere. Deci, doi dintre pacienţi erau răniţi de glonţ, iar agresorul va fi îndrumat către poliţie. El are o plagă tăiată, retenţie de corp străin la nivelul mâinii", a declarat Cristina Ţuculeanu, medic UPU- Spitalul Judeţean Argeş.

De anchetă se va ocupa Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici