Un preşedinte african merge să-i ceară socoteală lui Putin. Războiul răscoleşte şi continentul negru

Întâlnirea dintre senegalezul Macky Sall şi preşedinte rus va avea loc la Soci, staţiunea preferată a lui Putin.

33960 afișări
Imaginea articolului Un preşedinte african merge să-i ceară socoteală lui Putin. Războiul răscoleşte şi continentul negru

Un preşedinte african merge să-i ceară socoteală lui Putin. Războiul lui Putin răscoleşte şi continentul negru

Preşedintele Uniunii Africane, senegalezul Macky Sall, va merge astăzi în Rusia, pentru a se întâlni, mâine, cu preşedintele Vladimir Putin la Soci.

Acest lucru a fost anunţat de biroul lui Sall printr-un comunicat de presă. Vizita „face parte din eforturile Preşedinţiei în exerciţiu a Uniunii de a contribui la un armistiţiu... şi de a debloca stocurile de cereale şi îngrăşăminte, a căror blocare afectează în special ţările africane”, se arată în comunicat.

Preşedintele Dumei de Stat a Rusiei continuă să tragă în occidentali. „Statele Unite nu au nevoie de o Ucraina independentă, pentru că vor să-şi facă propria colonie, să-şi stoarce toate resursele şi să le folosească pentru a slăbi Federaţia Rusă”, sunt cuvintele preşedintelui Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, Viacheslav Volodin, care pe canalul său Telegram a atacat acţiunile Statelor Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici