Un tânăr a murit şi alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs pe DN1

  • Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, duminică, într-un accident produs pe DN1 la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Făgăraş în judeţul Braşov.
  • Alte trei persoane au fost rănite, transmit reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.
  • S-a intervenit pentru descarcerarea a doua persoane.
2760 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit şi alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs pe DN1

Accident produs pe DN1 în Braşov

Două maşini au fost implicate în accidentul din care au rezultat patru victime.

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa iar un altul de aceeaşi vârstă, este în stare gravă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral şi este inconştient, a transmis ISU Braaşov

Celelalte victime, o femeie de 55 de ani şi un tânăr de 21 de ani, au suferit mai multe traumatisme, dar au fost transportaţi la spital conştienţi.

S-a intervenit pentru descarcerarea a doua persoane şi s-a acordat asistenţă medicală necesară la fata locului de către personalul medical.

Trei victime au fost transportate la spital.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi un echipaj SAJ, precum şi o autospeciala de la SVSU. S-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane şi s-a acordat asistenţa medică la necesară la faţa locului de către personalul medical. Trei victime au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Traficul pe DN1 este blocat, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici