Un taximetrist a anunţat poliţia de prezenţa unui bagaj suspect în autoturismul său

Un taximetrist din Capitală a mers la Secţia 2 de Poliţie pentru a îi anunţa pe poliţişti că un pasager şi-a uitat sau a abandonat bagajul în maşina lui, fiind efectuat un control pirotehnic.

297 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist a anunţat poliţia de prezenţa unui bagaj suspect în autoturismul său

Un taximetrist a anunţat poliţia prezenţa unui bagaj suspect în autoturismul său

Pirotehniştii intervin la ora transmiterii ştirii pentru a controla bagajul pe care un pasager l-ar fi uitat în maşina unui taximetrist. Bărbatul a mers la Secţia 2 de Poliţie din Capitală pentru a anunţa că un pasager şi-a uitat sau şi-a abandonat bagajul în autoturism.

Imediat după sesizarea s-a solicitat ajutorul Serviciului Pirotehnic, la ora transmiterii acestei ştiri fiind făcute verificări.

UPDATE: Pirotehniştii au găsit cărţi de citit şi haine într-un bagaj semnalat de un taximetrist din Capitală ca fiind suspect.

Un taximetrist din Capitală a mers la Secţia 2 de Poliţie pentru a îi anunţa pe poliţişti că un pasager şi-a uitat sau a abandonat bagajul în maşina lui, fiind efectuat un control pirotehnic.

În urma verificărilor pirotehniştii au găsit cărţi de citit şi haine, uitate, cel mai probabil, de un pasager, anunţă Poliţia Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici