Video Un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat în Constanţa, şoferul a murit strivit în cabină - FOTO, VIDEO

Un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat, vineri, pe şoseaua de legătură dintre A4 şi DN 3, la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian, iar şoferul, în vârstă de 63 de ani, a murit strivit în cabină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

841 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei manevre greşite a şoferului.

Autotrenul s-a răsturnat în timp ce se deplasa pe şoseaua de legătură dintre DN 3 şi Autostrada A4, iar şoferul a rămas încarcerat în cabină.

Camionul transporta ciment, iar cabina a fost distrusă sub greutatea încărcăturii.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale SMURD, Poliţiei şi de descarcerare al ISU Dobrogea, dar viaţa şoferului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, nu a mai putut fi salvată.

Poliţiştii urmează să stabiliească dacă accidentul a fost provocat de o manevră greşită a şoferului sau în urma unei defecţiuni tehnice la autotren.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici