Video Un velier cu patru persoane s-a răsturnat pe lacul Siutghiol, Constanţa. A fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD

  • Un velier în care erau patru persoane s-a răsturnat, duminică, pe lacul Siutghiol, din Constanţa.
  • Pentru primul ajutor a fost solicitat şi elicopterul SMURD.
840 afișări

În velier erau trei bărbaţi şi o femeie, potrivit ISU Dobrogea Constanţa.

Velierul s-a răsturnat în lacul Siutghiol, iar mai multe autospeciale de pompieri intervin la faţa locului.

„Avem la faţa locului o autospecială de stingere, o autospecială de intervenţie cu remorcă şi barcă, opt pompieri. Este alocat li elicopterul SMURD”, au transmis cei de la ISU Dobrogea, Constanţa.

Persoanele au fost aduse la mal, în zona Caraiman. Toate cele patru persoane care se aflau în velier aveau veste de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici