USR PLUS caută un medic pentru Ministerul Sănătăţii. Ioana Mihăilă este una dintre propunerile pentru a prelua funcţia

  • Vlad Voiculescu a declarat că o va susţine pe Ioana Mihăilă
  • Ioana Mihăilă este medic primar endocrinolog
  • Alianţa USR PLUS caută un medic sau un tehnocrat pentru a conduce ministerul
  • PLUS o susţine pe Ioana Mihăilă, medic şi membru PLUS, iar USR pe Adrian Wiener, medic şi deputat USR PLUS
1443 afișări
Imaginea articolului USR PLUS caută un medic pentru Ministerul Sănătăţii. Ioana Mihăilă este una dintre propunerile pentru a prelua funcţia

USR PLUS caută un medic pentru Ministerul Sănătăţii. Ioana Mihăilă este una dintre propuneri pentru a prelua funcţia

Ioana Mihăliă este una dintre propunerile pentru funcţia de Ministru al Sănătăţii.
 
Ioana Mihăilă, de profesie medic, este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în mandatul lui Vlad Voiculescu.
 
A absolvit Universitatea de Medicina şi Farmacie din Cluj-Napoca, este medic primar endocrinolog şi a dezvoltat Clinica Medena. Anul trecut a fost candidatul USR PLUS la funcţia de primar al municipiului Oradea.
 
Vlad Voiculescu a declarat azi că o va susţine pe Ioana Mihăilă, dacă alianţa USR-PLUS va decide ca aceasta să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii.
 
De asemenea a mai spus că a intrat în politică ca să facă o diferenţă şi nu pentru o funcţie sau alta, aşadar va acorda sprijinul necesar atât el, cât şi colegii lui viitorului ministru.
 
În alianţa cu USR, primul pe lista USR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii este Adrian Wiener, medic şi deputat USR PLUS. Anul trecut, Adrian Wiener a revenit ca medic în Spitalul Judeţean din Arad şi l-a coordonat în primele luni ale pandemiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici