Valentin Boldea, scos din sediul DSP Galaţi de către anchetatori şi dus la DIICOT

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea, cercetat pentru evaziune fiscală şi înşelăciune, este dus la DIICOT Galaţi, la ora transmiterii acestei ştiri, el ieşind din sediul DSP însoţit de anchetatori, după aproape patru ore în care a fost interogat de către procurori.

266 afișări
Imaginea articolului Valentin Boldea, scos din sediul DSP Galaţi de către anchetatori şi dus la DIICOT

Valentin Boldea, scos din sediul DSP Galaţi de către anchetatori şi dus la DIICOT (Imagine: Facebook)

În jurul orei 12.30, Boldea a ieşit din sediul DSP însoţit de procurori, fiind urcat într-o maşină şi dus la sediul DIICOT Galaţi.

Valentin Boldea a spus că nu ştie motivele acţiunii procurorilor şi că le-a prezentat acestora toate documentele cerute.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile în sediul DSP continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici