Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Cioloş, l-a surprins pe Giovani Becali în aeroport. ”A trecut direct la protocol diplomatic, ca şi cum ar fi vreun demnitar şi nu un mafiot”

Valeriu Nicolae, fost consilier al premierului Dacian Cioloş şi secretar de stat la Ministerul Muncii, povesteşte pe o reţea de socializare cum Giovani Becali a mers "direct la protocol diplomatic", după ce a trecut la aeroport peste o coadă de aproximativ 20 de persoane.

20733 afișări
Imaginea articolului Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Cioloş, l-a surprins pe Giovani Becali în aeroport. ”A trecut direct la protocol diplomatic, ca şi cum ar fi vreun demnitar şi nu un mafiot”

Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Cioloş: Giovani Becali a trecut peste coada de la aeroport, direct la protocol diplomatic, unde ofiţerii l saluta ca si cum ar fi vreun demnitar si nu un mafiot, iar el trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor

Valeriu Nicolae informează marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cum Giovani Becali a mers "direct la protocol diplomatic", după ce a trecut peste o coadă de aproximativ 20 de persoane la aeroport, unde agenţii de serviciu ”îl salută ca şi cum ar fi vreun demnitar care merită salutat şi nu un mafiot abia ieşit din puşcărie care a tras ţepe de milioane”.

De asemenea, acesta face referire şi la Călin Popescu Tăriceanu. Cu toate că nu îi precizează numele, el aminteşte de declaraţia preşedintelui Senatului, în care îi "cere socoteala" premierului Cioloş.

”Giovani Becali – cel care ne explică tuturor ce înseamnă să fii mafiot de mafiot este în faţa mea în aeroport . Nu se opreşte la coada la care sunt vreo 20 de oameni (4-5 minute de aşteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiţerii de serviciu îl salută ca şi cum ar fi vreun demnitar care merită salutat şi nu un mafiot abia ieşit din puşcărie care a tras ţepe de milioane, dacă nu de zeci de milioane de EURO statului român. Becali trece liniştit controlul pe la punctul rezervat diplomaţilor.

Între timp un alt şmecher care crede că este special şi nu stă la coadă este pe toate posturile de televiziune cerând socoteală primului-ministru pentru că acesta şi miniştrii din jurul lui critică nişte măsuri nesimţite menite să aducă voturi penalilor de pe listele partidului pe care îl conduce aruncând în acelaşi timp bugetul în aer”, a scris fostul secretar de stat pe Facebook.

Ioan (Giovani) Becali a fost condamnat în luna martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor şi a fost pus în libertate în luna septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici