Video Ioan Becali, audiat la DNA în dosarul lucrărilor ştiinţifice scrise de deţinuţi - VIDEO

Fostul impresar Ioan Becali a ajuns, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru audieri în dosarul lucrărilor ştiinţifice scrise de deţinuţi.

227 afișări

Săptămâna trecută, şi fostul fotbalist Gică Popescu a fost chemat la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul deschis în urma suspiciunilor de corupţie privind cărţile scrise de deţinuţi în închisoare.

Gică Popescu a scris mai multe cărţi în perioada de detenţie, pe baza cărora a obţinut zile de libertate. Fostul fotbalist a fost condamnat în dosarul transferurile frauduloase de fostbalişti la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, fiind eliberat condiţionat.

În aceeaşi cauză a fost audiat şi Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei Steaua. Acesta a avut o condamnare de trei ani şi şase luni în aceeaşi cauză, fiind eliberat în luna februarie a acestui an.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Gheorghe Popescu şi Mihai Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici