Video Viceprimar din Iaşi despre un consilier PNL: Acest agarici al Consiliului Local. Şi noi în Consiliul Local avem pămpălăul nostru - VIDEO

Viceprimarul Iaşului, Gabriel Harabagiu, exclus din PSD, a spus la o şedinţă a Consiliul Local Iaşi despre un consilier PNL că este un „agarici al CL”. Referindu-se la acelaşi consilier, viceprimarul a spus: „Cu toţii la şcoală am avut un pămpălău al clasei. Şi noi în CL avem pămpălăul nostru”.

853 afișări

Consilierul local din partea PNL Răzvan Timofciuc a cerut în timpul şedinţei Consiliului Local Iaşi, de joi, mai multă transparenţă în comisia de specialitate care avizează închirierea spaţiilor comerciale din oraş, dar şi schimbarea componenţei acestei comisii. Acesta a făcut şi acuzaţii la adresa viceprimarului Gabriel Harabagiu, fost membru al PSD, exclus din partid.

„Activitatea acestei comisii nu este una transparentă, criteriile prin care se închiriază domeniul public nu sunt obiective, nimeni nu ştie activitatea acestei comisii, nimeni nu ştie componenţa acestei comisii. (...) În spaţiul public deja au apărut informaţii cum că domnul viceprimar Harabagiu, prin interpuşi, controlează zonele primăriei cu cel mai bun vad comercial", a spus Răzvan Timofciuc în timpul şedinţei de Consiliu Local.

Replica viceprimarului a venit imediat. Gabriel Harabagiu l-a numit pe colegul său liberal „agarici” şi „pămpălău”.

„Iniţial nu voiam să iau cuvântul pentru că acest agarici al CL, pentru că cu toţii la şcoală am avut un pămpălău al clasei şi noi în CL avem pămpălăul nostru, vă daţi seama. Singura persoană care vinde gogoşi în CL sunteţi dumneavoastră la fiecare şedinţă. Nu aţi învăţat nimic în trei ani jumătate, numai când mă uit la privirea dumneavostră mă gândesc că avea dreptate domnul profesor Scripcaru că trebuie să mergem să dăm şi acel test, cu siguranţă nu aveţi cum să-l treceţi. Nu am mai făcut nici acele cursuri pe care trebuie să le facem la început pentru unii dintre dumneavoastră. Aşa că nu vă rămâne decât să fiţi pămpălăul nostru", a spus Gabriel Harabagiu, viceprimarul muncipiului Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici