VIDEO Alertă în Portul Constanţa. Un incendiu a izbucnit pe un vapor

  • Un incendiu a izbucnit luni, pe un vapor încărcat cu containere, în Portul Constanţa.
  • Fumul iese din sala de motoare a vaporului.
  • Nu au fost înregistrate victime
1902 afișări

Potrivit ISU Constanţa, este vorba de un incendiu la un vapor încărcat cu containere în dana 52 a Portului Constanţa. Fumul iese din sala de motoare a vaporului.

Până la această oră nu au fost anunţate victime.

Intervin 4 autospeciale de stingere, o autospecială cu autoscară, una de transport victime multiple, un echipaj CBRN şi 4 echipaje SMURD.

La acestea se adaugă o autospecială a unei firme din port.

Incendiul a izbucnit în sala motoarelor a navei Max, sub pavilion liberian, care venea din Ucraina pentru a descărca, la Constanţa, mai multe containere. În timpul manevrelor de intrare in port, s-a observat că din sala de maşini se propagă un fum dens, văzut de la mare distanţă.

Comandantul a alertat autorităţile portuare. Echipajul, format din marinari turci, azeri, ucrainieni, a intervenit iniţial cu mijloacele de la bord. S-au folosit de instalaţia specială cu bioxid de carbon. Nava a fost adusă la mal cu ajutorul a două remorchere. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici