Video VIDEO - Gheorghe Dincă a fost adus din nou la sediul DIICOT, după ce a primit ajutor medical în Arest/ Audierile se reiau la ora 20.00

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, a fost scos din sediul DIICOT Craiova, unde era audiat, duminică, pentru că i s-a făcut rău. Audierea a fost întreruptă şi se va relua la ora 20.00, iar Dincă a fost dus în Arest unde primeşte îngrijiri medicale.

1999 afișări

UPDATE 20.10 Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a fost adus din nou, duminică seara, la sediul DIICOT Craiova, la audieri, după ce a primit îngrijiri medicale în Arest, pentru că i s-a făcut rău în timpul declaraţiilor.

Gheorghe Dincă a ajuns la sediul DIICOT exact la ora 20.00, când se anunţase reluarea audierilor.

Bărbatul a fost adus cu aceeaşi maşină cu care a fost dus în Arest, când au fost întrerupte audieri pentru că i s-a făcut rău.

În timpul declaraţiilor din timpul zilei, Dincă le-a spus anchetatorilor ce a făcut cu cadavrele.

După ce vor fi finalizate audierile la DIICOT, în funcţie de oră, Gheorghe Dincă va fi dus, în cursul serii de duminică, în Arest sau la reconstituire, la Caracal.

Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa şi curtea bărbatului. În cenuşa dintr-un butoi se aflau mai multe rămăşiţe umane.

Iniţial, în declaraţia din faţa anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga ţânţarii.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simţit rău.

 

Taguri:
dincă,
audiere,
criminal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici