Video VIDEO Incendiu la cea mai veche cabana din zona de vest a Văii Jiului/ 20 de pompieri militari au intervenit cu trei autospeciale

Cea mai veche cabana din zona de vest a Văii Jiului a ars în noaptea de duminică spre luni. Patru persoane cazate aoclo au reuşit să iasă, dar una a ajuns la spital cu arsuri.

736 afișări

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 3 la cabana Cheile Buţii din localitatea Câmpul lui Neag.

Au intervenit 20 de pompieri militari, cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au găsit flăcările manifestându-se generalizat în toată cabana.

Patru persoane cazate acolo au reulit să iasă, iar una a fost dusă la Spitalul Lupeni cu arsuri la braţe şi picioare.

„Din cauza zonei izolate, fără semnal telefonic, incendiul a fost anunţat din păcate mult mai târziu. A ars cabana pe o suprafaţă de 500 de mp, cauza probabilă fiind un scurt circuit electric. Acţiunea de stingere a fost îngreunată de cantitatea de material lemnos din construcţia cabanei precum şi de lipsa apei cu presiune din zona, cel mai apropiat hidrant fiind la 5 km distanţă de focar, pompierii militari reuşind să alimenteze cu apă autospecialele din lacul din apropiere”, transmite ISU Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici