Video VIDEO O barcă în derivă a fost salvată la intrarea în Portul Tomis

Patru persoane care se aflau într-o ambarcaţiune în derivă la intrarea în Portul Tomis din Contanţa au fost salvate, sâmbătă seara, de angajaţii ISU. Nu au fost înregistraţi răniţi.

1057 afișări

Patru persoane dintr-o barcă aflată în derivă au fost salvate, sâmbătă seara, de angajaţii ISU Constanţa.

„În urma unui apel primit la 112, colegii de pe ambarcaţiunea Targa, din Portul Tomis, au intervenit pentru salvarea a patru persoane, care se aflau în derivă la intrare în port”, au transmis reprezentanţii ISU.

Aceştia au intervenit rapid şi au tractat ambarcaţiunea până în port. Nu au fost înregistrate victime.

Persoanele salvate le-au spus angajaţilor ISU că motorul bărcii în care se aflau nu a mai pornit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici