Video VIDEO Petrecere cu 40 de participanţi, oprită de poliţişti în Arad. Amendă de 5.000 lei

Poliţiştii din Arad au oprit, vineri seara, o aniversare cu 40 de persoane organizată într-un local din oraşul Ineu. Administratorul localului a fost amendat cu 5.000 de lei.

3705 afișări

Poliţiştii au făcut verificări în oraşul Ineu, iar într-un local şi pe terasă au găsit o aniversare.

Au fost legitimate 40 de persoane care participau la petrecere.

Administratorul localului a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, fiind întocmit şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Aceste controale vor continua şi în perioada următoare, atât în municipiu cât şi în judeţ, în contextul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel naţional cât şi local”, transmite Poliţia arădeană.

Din 15 octombrie 2020 sunt în vigoare noi restricţii, odată cu prelungirea stării de alertă. Nunţile, botezurile şi alte evenimente private sunt interzise. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petrecere,
arad,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici