Video VIDEO: Şofer filmat în timp ce mergea pe contrasens pe un tronson din Autostrada Transilvania

Un şofer a fost filmat în judeţul Cluj, în timp ce îşi conducea maşina pe contrasens, pe Autostrada Transilvania. Imaginile au fost postate pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

957 afișări

Un şofer a fost filmat, marţi, de către un alt participant la trafic, în timp ce îşi conducea maşina pe contrasens pe autostrada A3, tronsonul Turda - Gilău din judeţul Cluj, iar imaginile au fost postate pe mai multe grupuri de Facebook.

În film se vede cum maşina apare în faţa şoferului care filmează, venind pe contrasens pe banda a doua a autostrăzii.

În postarea de pe unul dintre grupurile de Facebook se arată că autoturismul, care ar fi înmatriculat în judeţul Alba, a fost surprins pe contrasens, pe autostrada A3 Turda – Gilău, iar bărbatul care a filmat cu camera de bord a unei maşini care circula regulamentar a trimis filmul Poliţiei pentru ca şoferul vinovat să fie găsit şi tras la răspundere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici