Video Vlăduţ, băieţelul de doar şase ani al colegului nostru, diagnosticat cu neuroblastom şi alte două tumori, are nevoie de ajutor! Donaţii se pot face şi prin SMS la numărul 8828 cu textul Vladut

Băieţelul de doar şase ani al colegului nostru Sorin Cîrciu a fost diagnosticat recent cu neuroblastom şi alte două tumori la plămâni. Pentru a fi salvat are nevoie să strângă urgent 500.000 de dolari pentru operaţie şi tratament în străinătate. Donează şi tu!

26207 afișări

Vlăduţ are 6 ani şi a fost diagnosticat cu neuroblastom la glandele suprarenale şi alte doua tumori la plămâni. Trăim cel mai negru coşmar al unor părinţi! Ca să fie salvat Vlăduţ are nevoie urgent de operaţie şi tratament în străinatate. Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari.

Vlăduţ ar putea aduna cei 500.000 de dolari dacă 50.000 de oameni ar trimite în conturile deschise cel puţin 10 dolari adica 40 de lei. Iar pentru ca Vlăduţ să poată începe tratamentul, părinţii trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari.

Până în acest moment părinţii au reuşit să strângă banii de avans, adică 120.000 de dolari. În curând Vlăduţ împreună cu familia vor pleca spre Israel pentru a începe tratamentul. Din păcate această sumă nu este îndeajuns pentru a-l salva. Mai e nevoie de 380.000 de dolari.

Este unica lui şansă! Şi fiecare clipă contează! Ne-am mobilizat să luptăm pentru Vlăduţ, dar nu putem învinge singuri în această cursă nemiloasă cu timpul! Avem nevoie de voi să putem reaprinde în bradul de Crăciun lumina speranţei şi strălucirea vieţii în ochii şi sufletului copilului nostru! Donează şi tu pentru Vlăduţ şi dăruieşte-i înapoi bucuria copilăriei!

Puteţi dona în conturile deschise pe numele mamei.

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005/ codul SWIFT: BACXROBU

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

De asemenea se poate dona şi prin SMS la numărul 8828 cu textul Vladut.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA. Campanie sprijinita de Fundatia Ringier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici