Votarea la două secţii din Sectorul 1 al Capitalei, întreruptă zece minute

Procesul de votare la secţiile 158 şi 159, din cadrul Şcolii nr. 181, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost întrerupt pentru zece minute, după ce preşedinta biroului electoral al secţiilor a suspectat că se confruntă cu un caz de turism electoral, potrivit unor oficiali din MAI.

229 afișări
Imaginea articolului Votarea la două secţii din Sectorul 1 al Capitalei, întreruptă zece minute

Votarea la două secţii din Sectorul 1 al Capitalei, întreruptă zece minute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, preşedinta biroului electoral al secţiilor a observat, în perimetrul de 500 de metri al şcolii, un autocar în care se aflau mai mulţi angajaţi ai unei firme de pază, iar pentru că i s-a părut suspect, aceasta a decis întreruperea votării.

Preşedinta biroului electoral al secţiilor a făcut verificări, iar după aproximativ zece minute, procesul de votare a fost reluat. Evenimentul nu a fost raportat ca incident electoral.

Oficiali din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au declarat pentru MEDIAFAX că autocarul oprit în apropierea staţiei de votare este al unei societăţi de pază care îşi transporta angajaţii la serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici