Vremea le dă bătăi de cap românilor: Nouă judeţe afectate de ninsori sau vânt puternic în ultimele ore

  • Pompierii au intervenit în ultimele 24 de ore în nouă judeţe pentru înlăturarea efectelor negative ale vremii.
  • Cinci curţi au fost inundate, iar 14 copaci au fost doborâţi de vânt.
1631 afișări
Imaginea articolului Vremea le dă bătăi de cap românilor: Nouă judeţe afectate de ninsori sau vânt puternic în ultimele ore

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), luni şi în noaptea de luni spre marţi au fost emise 22 de atenţionări meteorologice imediate care au vizat ceaţă, vânt şi ninsori, în mai multe regiuni ale ţării.

Au fost înregistrate efecte ale vremii în judeţele Arad, Bihor, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Prahova, Sălaj, Timiş şi Vrancea.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cinci curţi şi pentru degajarea a 14 copaci căzuţi pe carosabil şi a mai multor elemente de construcție de la acoperișurile a patru imobile, fiind avariate cinci autoturisme. În urma acestor evenimente nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, din cauza vremii nefavorabile, traficul feroviar a fost blocat, temporar, pe secția de cale ferată 915 Caransebeş-Reşiţa Sud, judeţul Caraş-Severin, din cauza unui copac căzut pe linia de contact. Conform IGSU, situaţia a fost remediată şi traficul a fost reluat.

Reprezentanţii IGSU susţin că situaţia este monitorizată permanent, la nevoie fiind posibilă dislocarea în judeţele afectate a forțelor şi mijloacelor din alte zone în care nu sunt înregistrate situaţii de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici