Vremea va continua să se încălzească. Unde vor fi condiţii de ploaie. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării, informează ANM.

670 afișări
Imaginea articolului Vremea va continua să se încălzească. Unde vor fi condiţii de ploaie. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Unde văr fi condiţii de ploaie. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime, în general, între -1 şi 8 grade. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în vestul, nord-vestul şi nordul teritoriului unde, mai ales din a doua parte a zilei şi noaptea, local va ploua. Pe crestele montane vor mai fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte şi în Câmpia de Vest. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase în special din sud şi est, va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Procesul de încălzire va continua în majoritatea regiunilor, iar vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între 9 şi 20 de grade, iar cele minime, în general, între 0 şi 11 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi temporar ploi, ziua pe arii restrânse în nord şi centru, iar seara şi noaptea, local, mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai înalte vor mai fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi trecător ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, iar în partea a doua a intervalului şi în Câmpia de Vest. La începutul şi sfârşitul intervalului, mai ales în sud şi est, va fi ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici