Zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei, printre care Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, judecate de Tribunalul Bucureşti

Zeci de contestaţii privind candidaturile la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti sunt judecate, vineri, de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

2444 afișări
Imaginea articolului Zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei, printre care Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, judecate de Tribunalul Bucureşti

Zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei, printre care Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, judecate de Tribunalul Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Pe rolul Tribunalului Bucureşti au fost înregistrate zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cel puţin 20 dintre acestea fiind judecate, la ora transmiterii ştirii, de către magistraţi.

Afluxul de contestaţii este cauzat de faptul că aproape toţi cei care s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei şi-au depus candidatura în ultima zi.

Printre candidaţii contestaţi sunt şi principalii competitori: Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicușor Dan.

Şi unii dintre candidaţii la primăriile de sector sunt contestaţi în instanţă. Judecătoria Sectorului 1 a judecat, vineri, o sesizare privind candidatura Laurei Chiriac, din partea Alde, la Primăria Sectorului 1.

În ceea ce îl priveşte pe Cristian Popescu Piedone, joi seara, Tribunalul Bucureşti a decis să îi respingă definitiv candidatura la Primăria Sectorului 4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici