FOTO Zeci de români, evacuaţi dintr-o clădire, din cauza unui incendiu de vegetaţie, în sudul Italiei

Aproximativ 30 de imigranţi români, inclusiv copii, au fost evacuaţi dintr-o clădire din sudul Italiei, marţi după-amiază, în urma unui incendiu de vegetaţie de amploare, relatează presa italiană.

776 afișări
Imaginea articolului FOTO Zeci de români, evacuaţi dintr-o clădire, din cauza unui incendiu de vegetaţie, în sudul Italiei

Zeci de români,evacuaţi dintr-o clădire,din cauza unui incendiu de vegetaţie,în sudul Italiei

Incendiul de vegetaţie a izbucnit pe un câmp situat în apropierea litoralului Mării Adriatice, în zona plajei Torre Quetta / Torre a Mare, la periferia oraşului italian Bari (regiunea Apuglia, sud).

Focul s-a exprins rapid pe o rază de sute de metri, ajungând în apropierea unei case situate pe strada Giovanni Di Cagno Abbrescia.

Potrivit site-ului Telebari.it, pompierii au evacuat din clădire 30 de imigranţi români, inclusiv trei copii.

La locul incendiului s-au deplasat zeci de pompieri, agenţi de poliţie şi angajaţi ai serviciilor medicale. Nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii depun eforturi pentru stingerea incendiului de vegetaţie.

Sursă foto: www.telebari.it

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici