Acuzaţii grave: Federer este vinovat pentru absenţa lui Zverev de la Davis Cup

Fostul jucător de tenis german care se ocupă de selecţia jucătorilor pentru Davis Cup, Michael Kohlmann, este de părere că vinovat pentru neparticiparea lui Alexander Zverev la turneul internaţional este elveţianul Roger Federer.

418 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave: Federer este vinovat pentru absenţa lui Zverev de la Davis Cup

Acuzaţii grave: Federer este vinovat pentru absenţa lui Zverev de la Davis Cup

Alexander Zverev a ales să evolueze împotriva lui Roger Federer, într-un meci demonstrativ, în loc să îşi reprezinte ţara la Davis Cup. Germania se va prezenta la turneu fără vedeta echipei, Alexander Zverev, iar cel care se ocupă cu selecţia jucătorilor, fostul tenismen, Michael Kohlmann, l-a învinovăţit pe Roger Federer şi pe agentul acestuia, Tony Godsick.

„Alexander Zverev nu a jucat un rol în planurile noastre pentru Madrid, pentru că a exclus din start ideea de a concura acolo. Am fost un pic surprins că a ales să joace un meci demonstrativ şi cred că este un rezultat direct al faptului că s-a alăturat Team 8. Prin acest turneu demonstrativ, Federer şi Godsick fac o declaraţie împotriva Davis Cup. În timpul turneelor din Antwerp, Stockholm şi Moscova, voi definitiva echipa”, a declarat Michael Kohlmann pentru Tennis Magazin.

Team 8 este compania de management pe care Federer o conduce, alături de Godsick. Zverev i s-a alăturat la începutul acestui an, conform express.co.uk.

Zverev nu va lua parte la Davis Cup, însă va participa, la data de 23 noiembrie, alături de Roger Federer, la un meci demonstrativ, care se va desfăşura în Mexic. Pentru acest eveniment vor fi disponibile peste 40.000 de bilete.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici