Adnan Sezgin a demisionat de la Galatasaray

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat că a acceptat demisia directorului sportiv Adnan Sezgin, joi seară, după o şedinţă extraordinară a conducerii grupării, informează internetspor.com.

47 afișări
Imaginea articolului Adnan Sezgin a demisionat de la Galatasaray

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În această perioadă dificilă aşteptăm să fim susţinuţi de toţi cei care ţin la Galatasaray. Suntem la locul nostru şi ne vedem de treabă. Directorul sportiv Adnan Sezgin a venit astăzi la mine şi mi-a spus: "Nu vreau ca Galatasaray să mai aibă de suferit, dacă pentru binele clubului este necesară demisia mea, îmi prezint demisia". Iar eu am acceptat demisia lui Adnan Sezgin. Adnan Sezgin a fost considerat de oponenţii mei ţap ispăşitor şi a fost tratat cum nu merită. Aceasta este a şasea demisie pe care mi-a prezentat-o, dar acum am fost nevoit să o accept. Îi mulţumesc pentru ce a făcut până în prezent pentru Galatasaray. Cred că Adnan Sezgin nu merită ce i s-a întâmplat. Sper ca de acum încolo să fie mai bine pentru Galatasaray", a spus Polat într-o conferinţă de presă organizată la baza de pregătire din Florya.

Adnan Polat a precizat că Galatasaray nu a renunţat niciodată şi se va lupta până la finalul campionatului.

"Trecem printr-o perioadă foarte grea. Fotbalul este un sport în care problemele sunt legate de faptul că mingea a fost şutată cinci centimetri în sus sau în jos. De aceea este atât de atractiv. Vreau să le spus asta suporterilor: noi, clubul Galatasaray, nu am renunţat în nicio situaţie şi ne vom continua lupta până la ultimul meci din campionat. Să nu uitaţi că fotbaliştii intră pe teren sub un mare stres şi cu probleme legate de încrederea în propriile forţe. Este foarte dificil să obţii eficienţă dacă protestezi la adresa fotbaliştilor. Galatasaray are în continuare obiective, mai avem de jucat meciuri importante. Galatasaray se află în situaţia de a stabili campioana Turciei. Cele trei echipe de pe primele locuri vor veni pe Turk Telekom Arena", a adăugat oficialul turc.

Pe de ală parte, clubul Galatasaray a anunţat, joi, pe site-ul oficial, rezilierea contractului cu internaţionalul bosniac Zvjezdan Misimovici, de comun acord cu fotbalistul. Jucătorul va primi, conform înţelegerii, 300.000 de euro din suma de 1.541.007 euro la care ar fi avut dreptul până la finalul acestui sezon.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a ratat, miercuri, calificarea în semifinalele Cupei Turciei, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, într-un meci din manşa secundă a sferturilor de finală, transmis în direct de Sport.ro.

După eliminarea din Cupa Turciei, cotidianul Milliyet a scris că Adnan Polat va lua o decizie în privinţa lui Gheorghe Hagi după Adunarea Generală din 27 martie, iar alte jurnale au menţionat că preşedintele clubului din Istanbul va renunţa la serviciile lui Adnan Sezgin.

De asemenea, Misimovici a afirmat după meciul de miercuri că tehnicianul Gheorghe Hagi este un mincinos. Bosniacul fusese exclus din lotul echipei Galatasaray, în toamna anului trecut, la scurt timp după ce Hagi l-a avertizat pe jucător la un antrenament spunând că nu tolerează indisciplina. De atunci, bosniacul s-a plâns în numeroase rânduri că nu înţelege de ce a fost exclus din lot şi că Hagi nu l-a anunţat personal această decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici