Adrian Ungur: După primul set, mi-a fost ruşine, îmi doream să plec mai repede acasă

Jucătorul Adrian Ungur, care a debutat, vineri, în Cupa Davis, a declarat că după primul set al întâlnirii cu ucraineanul Serghei Stahovski, pierdut cu scorul de 2-6, a simţit ruşine şi dorinţa ca meciul să se încheie cât mai repede, pentru a pleca acasă.

18 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur: După primul set, mi-a fost ruşine, îmi doream să plec mai repede acasă

Adrian Ungur: După primul set, mi-a fost ruşine, îmi doream să plec mai repede acasă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu, mai ales la început. După primul set, mă gândeam ce caut eu aici, îmi era ruşine şi abia aşteptam să se termine meciul să plec acasă. Mă bucur mult că am reuşit să revin, să întorc acel set de la 5-1, însă în acelaşi timp îmi reproşez mingea de set pe care am ratat-o. Meciurile din Cupa Davis sunt foarte diferite şi nu au nicio legătură cu ceea ce joc eu de obicei. Aici nu-ţi permiţi niciun moment să renunţi la joc, pentru că simţi că evoluezi pentru public, pentru ţară şi pentru echipă", a spus Adrian Ungur în cadrul conferinţei de presă de după meci.

Jucătorul român a precizat că a fost deranjat de reacţia adversarului său, care i-a cerut arbitrului să facă apel la linişte. "M-a deranjat reacţia adversarului meu, când a contestat publicul, pentru că tot întrerupea meciul şi mă scotea din ritm. Cred că în acele momente s-a văzut şi lipsa mea de experienţă. Nu vreau să-l condamn, dar eu cu siguranţă nu aş fi făcut aşa. Una peste alta, i-a ieşit şi a reuşit să câştige", a mai spus Ungur.

La scorul de 5-4, în setul trei al meciului dintre cei doi jucători, românul a avut o minge de set pe serviciul adversarului, pe care însă a pierdut-o. A urmat apoi un dialog nervos între Stahovski şi arbitrul întâlnirii, jucătorul ucrainean fiind nemulţumit de unele manifestări ale unui spectator aflat în spatele său. Pauza şi ieşirile zgomotoase ale lui Stahovski au rupt jocul românului, care a pierdut atât ghemul, fiind egalat la cinci, cât şi setul, scor 5-7.

România şi Ucraina se află la egalitate, scor 1-1, după meciurile disputate, vineri, în prima zi a întâlnirii de la Arenele BNR din cadrul Grupei I a Zonei Euro-africane.

Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, aducând astfel primul punct pentru echipa de Cupa Davis a României. În meciul al doilea, Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, cu scorul de 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, după un meci care a durat trei ore şi 16 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici