Agenţia MEDIAFAX, expoziţie foto la Casa Fotbalului din Paris - GALERIE FOTO

Agenţia MEDIAFAX a răspuns provocării şi a participat la expoziţia foto de la Casa Fotbalului românesc, organizată la Ambasada României din Paris de către Federaţia Română de Fotbal, în cadrul celor trei evenimente fiind prezenţi nu mai puţin de 1.000 de vizitatori.

199 afișări
Imaginea articolului Agenţia MEDIAFAX, expoziţie foto la Casa Fotbalului din Paris - GALERIE FOTO

Agenţia MEDIAFAX, expoziţie foto la Casa Fotbalului din Paris - GALERIE FOTO

Manifestările au fost organizate de către FRF cu ocazia Campionatului European de Fotbal, iar Casa Fotbalului românesc a fost găzduită de clădirea Ambasadei României la Paris, Palatul Behague.

Peste 1.000 de oameni au fost prezenţi la evenimentele din ultimele 10 zile, acolo unde agenţia MEDIAFAX a răspuns provocării şi a prezentat câteva dintre fotografiile surprinse pe terenul de fotbal. Un spectacol în imagini, alături de care au stat alte expoziţii, precum cele de proiecte ale stadioanelor sau sălilor de sport aparţinând unor arhitecţi români sau emisie specială de timbre dedicată campionatului european.

Totodată, vizitatorii au putut admira lucrări plastice ale elevilor de la Tonitza cu tematica “The Art of Football”.

Palatul Behague a fost construit între anii 1866-1867, iar la 27 martie 1939, statul român l-a cumpărat şi şi-a transferat aici ambasada aflată până atunci în hotelul Pomar, din Avenue de Wagram.

"Casa Fotbalului a vrut să arate lumii o altă faţă a României şi dezvoltă ideea legăturii între artă, sport şi tehnologie (...) propunându-şi să aducă în prim-plan şi o Românie efervescentă din punct de vedere cultural şi artisitic", au anunţat organizatorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici