Alcaraz a trecut de Daniel şi a ajuns în turul al treilea la Roland Garros

Carlos Alcaraz a trecut cu brio de un prim test dificil la Roland Garros, numărul unu mondial reuşind să se impună miercuri în faţa japonezului Taro Daniel cu 6-1, 3-6, 6-1, 6-2 şi să ajungă în turul al treilea.

279 afișări
Imaginea articolului Alcaraz a trecut de Daniel şi a ajuns în turul al treilea la Roland Garros

Sursa foto: MediafaxFoto

Alcaraz a reuşit o victorie categorică în deschiderea meciului cu Flavio Cobolli, în primul său meci ca principal favorit la un turneu de Grand Slam, iar jucătorul în vârstă de 20 de ani a avut un alt start fulminant împotriva lui Daniel, trecând uşor de primul set, cu două break-uri.

Daniel a revenit în următorul set şi a preluat un avantaj de 3-0 înainte ca Alcaraz să câştige şi el primul game. Japonezul a continuat să câştige puncte împotriva spaniolului predispus la greşeli cu lovituri puternice de pe linia de fund, egalând disputa.

Jucătorul asiatic, aflat pe locul 112, nu a reuşit însă să menţină nivelul jocului, iar Alcaraz şi-a recăpătat concentrarea pentru a face break devreme şi pentru a încheia setul cedând doar un singur game pe final.

Liderul mondial şi-a menţinut concentrarea, cu un serviciu eficient, reuşind să închidă meciul şi să obţină o întâlnire în turul 3 cu canadianul Denis Shapovalov, al 26-lea favorit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici