Andone: Am păţit cea mai mare ruşine de când sunt antrenor la Dinamo

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, că acest rezultat este cea mai mare ruşine din cariera sa de antrenor al formaţiei bucureştene, transmite trimisul MEDIAFAX.

22 afișări
Imaginea articolului Andone: Am păţit cea mai mare ruşine de când sunt antrenor la Dinamo

Andone: Am păţit cea mai mare ruşine de când sunt antrenor la Dinamo (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Le cer scuze suporterilor care au venit de la Bucureşti, este cea mai mare ruşine pe care le-o puteam face. Am păţit cea mai mare ruşine de când sunt antrenor la Dinamo. Nu mă aşteptam să pierdem la Urziceni. Este cel mai slab joc de când sunt eu la Dinamo. Jucătorii mei au luat meciul ca şi cum ar fi câştigat dinainte. Să vedem acum ce măsuri va lua conducerea. Urziceni a câştigat cu Steaua acasă, este o echipă de caracter şi merită felicitări. Urziceni este un loc în care Dinamo nu are noroc, deşi am dominat meciul, nu ne-am creat ocazii clare. Jucătorii mei nu au înţeles ce poate oferi Urziceniul. Am încercat toate formulele posibile şi niciun atacant nu şi-a creat vreo ocazie. A fost un meci dezechilibrat, până când noi am rămans în zece. Dacă Unirea ieşea la joc, nu ştiu cât se termina, dar au fost mai deştepţi şi nu au făcut-o. În afară nu prea au şanse cu jocul ăsta, dar acasă le merge. Ascultaţi ce zic acum, o să mai fie accidente aici, la Urziceni", a declarat Andone.

Tehnicianul a menţionat că Dinamo este în criză de formă şi de rezultate: "Este al patrulea rezultat negativ din acest sezon şi primul meci în care nu am marcat. Este o perioadă proastă şi undeva am greşit. Unirea ne-a dat o palmă mare în seara asta. Asta nu este Dinamo, Dinamo este altceva, avem un lot chiar bun. Dacă mi-aş spune părerea despre arbitraj, l-aş jigni. Mă miră că Garat a fost eliminat, este al doilea roşu în nouă etape pe care-l ia, ceea ce este cam mult pentru un jucător străin".

Andone este bucuros că fanii dinamovişti au venit în număr mare la Urziceni, chiar dacă i-au cerut demisia: "Este dreptul suporterilor, mă bucur că au venit în număr atât de mare şi sunt fanii noştri şi ne critică din inimă. În meciurile următoare trebuie să dăm dovadă de caracter, dar din păcate ne-am îndepărtat de plutonul fruntaş. Ne lipseşte Adrian Cristea, pentru că el era omul cu pasa decisivă. Chiar dacă Munteanu este un jucător bun, el este pe alt profil".

Ioan Andone a subliniat că nu-i este teamă de Dorinel Munteanu şi nici de Oţelul Galaţi, ci doar de Dinamo. "Trebuia să fim pe primul loc detaşaţi, dar îi vom aştepta cu braţele deschise pe cei de la Oţelul", a adăugat el.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici