Dinamo a pierdut meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I

35 afișări
Imaginea articolului Dinamo a pierdut meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-1, în Liga I

Dinamo a pierdut meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Unirea Urziceni, de la care în ultimele săptămâni au plecat George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol, Laurenţiu Marinescu, Ricardo, Valeriu Bordeanu, Sorin Frunză, Cătălin Grigore, Ersin Mehmedovici, Bruno Fernandes sau Giedrus Arlauskis, a reuşit să învingă la 11 septembrie şi pe Steaua, cu acelaşi scor: 1-0.

Luni seară, unicul gol al partidei a fost marcat de Rusescu, din penalti, în minutul 34.

Centralul Adrian Comănescu a acordat penalti după ce Garat a comis henţ în careu, la o centrare a lui Pădureţu de pe partea dreaptă. La lovitura de la 11 metri, Rusescu a trimis mingea în dreapta portarului dinamovist Dolha, care a plecat în colţul opus.

În minutul 55, Ioan Andone a solicitat acordarea unei penalti, după o intervenţie în careul Unirii Urziceni, asupra lui Alexe.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 71, când Juan Pablo Garat a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după un fault la Semedo.

Unirea Urziceni: 77. Cernea - 30. Goge, 16. E. Nicu (6. Muzac '9), 24. Maftei - 4. Mehmedovici, 8. Muşat - 22. Semedo, 25. Pădureţu, 15. Todoran (9. Bâtfoi '90), 20. Toşca (5. V. Lupu '78) - 14. Rusescu. Antrenor: Octavian Grigore.

Dinamo: 12. Dolha - 3. Rubio, 30. Garat, 4. Moţi, 16. Bordeanu - 5. D. Kone (10. Alexe '46), 29. N'Doye - 22. Torje (15. Dănciulescu '75), 7. C. Munteanu - 19. L. Ganea, 17. A. Cristea (9. M. Niculae '64). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Lupu '90+1 / Garat '34, Garat '71, Moţi '82

Cartonaş roşu: Garat '71

Arbitri: Adrian Comănescu - Eduard Dumitrescu, Valentin Avram - Andrei Chivulete.

Observatori: Eduard Alexandru, Alexandru Crişan. Supervizor: Dumitru Mihalache.

La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, între care şi 800 de fani dinamovişti, dispuşi la ambele peluze.

La începutul primei reprize, Maftei a fost înjurat de suporterii dinamovişti. De asemenea, fanii dinamovişti care la meciurile de pe teren propriu stau la Peluza Sud i-au cerut lui Moţi să plece de la echipă.

În minutul 83, suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan i-au cerut demisia tehnicianului dinamovist Ioan Andone. Ei au mai scandat "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi" şi "Mercenarilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici