Andrey Rublev, locul 5 mondial, descalificat în semifinale în Dubai după ce a înjurat un arbitru

Tenismenul rus Andrey Rublev a fost descalificat vineri în semifinalele turneului ATP din Dubai pentru comportament nesportiv, după ce a ţipat la un arbitru de linie şi l-a înjurat în ultimul set al unei întâlniri tensionate cu Alexander Bublik.

365 afișări
Imaginea articolului Andrey Rublev, locul 5 mondial, descalificat în semifinale în Dubai după ce a înjurat un arbitru

Andrey Rublev, locul 5 mondial, descalificat în semifinale în Dubai după ce a înjurat un arbitru

Într-un meci tensionat, în care ambii jucători au răbufnit la adresa arbitrilor în diferite momente, Rublev a fost descalificat de arbitrul de scaun după ce un oficial vorbitor de limbă rusă l-ar fi acuzat că a folosit cuvinte obscene în timp ce a ţipat la un arbitru de linie, relatează Reuters.

Rublev, numărul 5 mondial, a negat acuzaţia şi a spus că a vorbit în engleză în timpul confruntării.

Bublik, care a revenit după ce a fost condus cu 1-0 la seturi, a egalat şi conducea în setul 3. El a fost declarat câştigător, în ciuda faptului că a spus că ar fi fost fericit să continue meciul.

"Mă îndoiesc că Andrey a spus ceva nebunesc. Nu este genul ăsta de om. Dar cred că astea sunt regulile. Asta au făcut, ei doar urmează procedura", a declarat Bublik.

În urma descalificării, Rublev îşi va pierde premiul în bani şi punctele din clasament obţinute la turneu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici