Antrenorul FC Basel: Steaua este o mare provocare sportivă, sunt entuziasmat

Antrenorul FC Basel, Murat Yakin, a declarat că meciurile cu Steaua Bucureşti, adversară în grupa E a Ligii Campionilor, reprezintă o mare provocare sportivă, de care este încântat, şi că echipa sa ţinteşte locul doi, care nu este imposibil de obţinut.

206 afișări
Imaginea articolului Antrenorul FC Basel: Steaua este o mare provocare sportivă, sunt entuziasmat

Murat Yakin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Am picat cu doi adversari atractivi, Chelsea şi Schalke. Chiar speram ca din prima urnă să cădem cu echipă din Anglia iar din urna a doua cu una din Germania. Chelsea este o formaţie de top, este interesant să joci împotriva unei echipe antrenate de Jose Mourinho. Schalke este un club de tradiţie german, de asemenea vom evolua pe un stadion pe care personal nu am mai avut ocazia până acum. Steaua este o mare provocare sportivă, de care sunt entuziasmat. Vom lua fiecare meci în parte şi ţintim locul doi, cred că nu este imposibil de atins", a spus Yakin pentru site-ul oficial al grupării elveţiene.

Echipa Steaua Bucureşti a fost repartizată în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Chelsea Londra (Anglia), Schalke 04 (Germania) şi FC Basel (Elveţia), în urma tragerii la sorţi efectuate, joi, la Monte Carlo.

Prima etapă a grupelor Ligii Campionilor se va disputa la 17-18 septembrie, ultima rundă urmând să aibă loc la 10-11 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici