Antrenorul Schalke 04: Ne-am creat multe ocazii, dar ne-a lipsit omul de gol

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-0, din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor, că formaţia sa şi-a creat multe ocazii, dar i-a lipsit omul de gol.

83 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Schalke 04: Ne-am creat multe ocazii, dar ne-a lipsit omul de gol

Jens Keller: Ne-am creat multe ocazii, dar ne-a lipsit omul de gol (Imagine: Laurenţiu Mich/ Mediafax Foto)

"Nu a fost deloc simplu. De dimineaţă am aflat că Draxler şi Boateng sunt răciţi şi nu pot juca. În mod normal, Draxler şi Obasi nu ar fi trebuit să joace, erau foarte slăbiţi. În prima repriză am dominat, nu am lăsat ocazii adversarului, dar în ultima treime nu am avut un om care să înscrie. În repriza a doua am scăpat jocul din mână. S-a văzut că Steaua vrea să câştige, a atacat, dar noi nu am fructificat breşele din apărarea adversă. Suntem obligaţi să câştigăm ultimul meci de acasă cu Basel dacă vrem să ne calificăm în optimile Ligii Campionilor. Steaua nu ne-a surprins, ne-am fi aşteptat la mai multă presiune şi agresivitate în prima repriză. Nu sunt mulţumit cu repriza a doua care s-a jucat pe contre. Ne-am creat multe situaţii de a marca, dar trebuie să ne mulţumim cu acest 0-0. Nimeni nu s-a gândit că Basel va lua şase puncte cu Chelsea. Steaua este o echipă care merită să joace în grupele Ligii Campionilor, pentru că a făcut egal cu noi şi a remizat cu Basel de două ori", a spus Keller.

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke 04, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici