Antrenorul Turciei, după înfrângerea din meciul cu România: Este un rezultat la care nu ne aşteptam deloc

Selecţionerul Turciei, Abdullah Avci, a declarat după meciul cu România, scor 0-1, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, că elevii săi au întâlnit o adversară bună, însă a subliniat că nu se aştepta deloc la acest rezultat, informează presa turcă.

956 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Turciei, după înfrângerea din meciul cu România: Este un rezultat la care nu ne aşteptam deloc

Antrenorul Turciei, după înfrângerea din meciul cu România: Este un rezultat la care nu ne aşteptam deloc (Imagine: Bogdan Iordache - MediafaxFoto)

"Am început jocul cu o mare dorinţă. Dacă am fi înscris dintr-o fază fixă s-ar fi schimbat soarta jocului. Golul primit pe finalul primei reprize a demoralizat. A fost un meci greu şi am pierdut acest meci greu. Felicit echipa adversă. Nu trebuia să primim un astfel de gol nefericit. În repriza a doua jocul a fost foarte echilibrat. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipă bună. Este un rezultat la care nu ne aşteptam deloc, iar acum nu mai avem ce face. Trebuie să ne adunăm şi să ne pregătim pentru meciul cu Ungaria", a spus Avci.

Tehnicianul a precizat că nu consideră că a subapreciat România: "În prezent toate echipele se respectă reciproc şi se joacă meciuri echilibrate. Noi am spus în ultima săptămână că vom întâlni o echipă foarte respectată".

Abdullah Avci a mai spus că nu crede că a greşi în alegerile făcute pentru jocul de vineri. "Alegerea a fost a mea şi a stafului meu. O mare parte a meciului am jucat cu dorinţă, dar nu am avut rezultate. Ne-am îndepărtat de obiectivul nostru în grupă", a adăugat tehnicianul.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici