Grozav: Este cel mai important moment al carierei mele. Goian: Se formează o echipă frumoasă a României

Atacantul Gheorghe Grozav a declarat, vineri seară, că trăieşte cel mai important moment al carierei, după ce a marcat golul victoriei României în meciul cu Turcia, scor 1-0, apreciind că la reuşita sa portarul Volkan Demirel a greşit.

478 afișări
Imaginea articolului Grozav: Este cel mai important moment al carierei mele. Goian: Se formează o echipă frumoasă a României

Grozav: Este cel mai important moment al carierei mele (Imagine: Bogdan Iordache - MediafaxFoto)

"Nu realizez cât de important este golul, mă bucur că am reuşit să marchez, am luat o opţiune serioasă pentru calificare. Din câte îmi aduc aminte, mi-a dat pasă Pintilii, portarul a greşit ieşind, dacă stătea în poartă mai greu înscriam. Este cel mai important moment al carierei mele, am reuşit să joc bine, acum trebuie să ne gândim la meciul cu Olanda. Am o uşoară întindere la aductor, sper să nu fie ceva grav, sper că voi apt cu Olanda", a declarat Grozav, la TVR 1.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Fundaşul Dorin Goian a declarat, vineri seară, la TVR1, că victoria din meciul cu Turcia, scor 1-0, este foarte importantă pentru naţionala României, apreciind că jucătorii primei reprezentative speră să facă şi marţi cu Olanda un joc bun.

"În general fotbalul este greu, a fost dificil, am jucat contra unei echipe foarte bune, au jucători de mare valoare, care joacă în campionate puternice. Am tratat foarte serios acest meci, ştiam că trebuie să scoatem cel puţin un punct. Contează enorm aceste trei puncte, am reuşit să lăsăm Turcia numai cu trei puncte din trei partide. Şansele noastre au crescut, vrem să scoatem maxim din orice partidă, chiar dacă în unele momente mai suferim. Eu spun că se formează o echipă frumoasă, suntem încrezători şi cred că şi marţi vom face un meci bun", a spus Goian.

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, vineri seară, la TVR 1, că România şi-a îndeplinit obiectivul în meciul cu Turcia, scor 1-0, în preliminariile CM-2014, acela de a nu primi gol şi de a marca.

"Am fost impresionat de public şi acest stadion. Am reuşit ce ne-am propus, să nu primim gol şi să marcăm. Ne bucurăm pentru acest rezultat. Încă este devreme să spunem că am scos Turcia din cărţi, mai sunt meciuri, acum ne gândim la Olanda. Marţi, aştept să fie o atmosferă excepţională pe Arena Naţională şi cred că lumea va veni la stadion. Sperăm să facem o bucurie fanilor", a declarat Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici