Anunţ de ultimă oră. Simona Halep s-a retras de la turneul din Doha

  • Simona Halep a decis să se retragă de la turneul din Doha, anunţă WTA Insider
  • Motivul nu este cunoscut încă
  • Absenţa româncei poate fi pusă pe seama programului încărcat pe care îl are
4685 afișări
Imaginea articolului Anunţ de ultimă oră. Simona Halep s-a retras de la turneul din Doha

Sursa: Profimedia Images

Simona Halep s-a retras de la turneul din Doha, care debutează duminică, motivul nefiind deocamdată cunoscut.

Sâmbătă de la ora 17:00 Simona Halep va juca finala turneului de la Dubai, contra sportivei Elena Rybakina din Kazahstan.

Statutul Simonei, de favorită doi a întrecerii, a fost luat de Aryna Sabalenka. Ea va intra în competiţie direct în turul secund, unde va întâlni învingătoarea din partida Anett Kontaveit-Anastasija Sevastova.

România rămâne cu o singură reprezentantă la turneul din Doha. Sorana Cîrstea o va întâlni pe Elena Rybakina, în prima rundă.

La turneul Premier 5 vor participa şase jucătoare din primele 10 ale lumii. Liderul mondial Ashleigh Barty revine în circuit, după accidentarea care nu i-a permis să evolueze la Dubai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici