Anunţ oficial! Rivaldinho a revenit în Liga 1: la ce echipa va juca fiul lui Rivaldo

FC Viitorul a anunţat, sâmbătă, transferul fotbalistului brazilian Rivaldinho (24 de ani), fiul fostului câştigător al Balonului de Aur, Rivaldo. Atacantul a evoluat la formaţia constănţeană şi în a doua jumătate a sezonului trecut, iar în această vară şi-a reziliat contractul cu Levski Sofia, astfel că a semnat din postura de jucător liber de contract.

549 afișări
Imaginea articolului Anunţ oficial! Rivaldinho a revenit în Liga 1: la ce echipa va juca fiul lui Rivaldo

ULTIMA ORĂ: Anunţ oficial! Rivaldinho a revenit în Liga 1: la ce echipa va juca fiul lui Rivaldo

Viitorul a obţinut semnătura lui Rivaldinho, iar acesta va evolua sub comanda lui Gică Hagi în următoarele două sezoane. Anunţul a fost făcut chiar de clubul constănţean, prin intermediul unui comunicat oficial:

”Atacantul brazilian Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior "Rivaldinho" este noul jucător al Viitorului Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

În vârstă de 24 de ani şi 1,86m, Riva a mai evoluat pentru FC Viitorul în ultima parte a sezonului 2018-2019, în care a reuşit să înscrie 2 goluri în Liga 1 şi alte 2 goluri în Cupa României, contribuind astfel la performanţele reuşite de formaţia constănţeană din acest an.

TITLURILE ZILEI

FC Viitorul îi urează mult succes şi cât mai multe goluri în tricoul negru-albastru!”, se arată pe site-ul oficial al Viitorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici