Arbitri germani, bănuiţi de fraudă. Sediul federaţiei de fotbal, percheziţionat

Anchetatorii fiscului au efectuat luni o percheziţie la sediul Federaţiei Germane de Fotbal (DFB) după suspiciunile de fraudă fiscală la adresa arbitrilor, a anunţat federaţia, confirmând informaţiile din cotidianul Express.

80 afișări
Imaginea articolului Arbitri germani, bănuiţi de fraudă. Sediul federaţiei de fotbal, percheziţionat

Germania: Arbitri bănuiţi de fraudă, percheziţie la federaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federaţia a anunţat că anchetatorii s-au deplasat la sediul din Frankfurt pentru a examina "documente legate de domeniul arbitrajului".

Anchetatorii suspectează că arbitrii nu şi-au declarat veniturile în conformitate cu regulile în vigoare.

Secretarul general al federaţiei, Wolfgang Niersbach, a explicat că investigaţiile nu vizează forul fotbalistic. "Nu există nicio acuzaţie contra DFB şi vom ajuta agenţii fiscului cu tot ce putem".

Potrivit tabloidului Express, mai mulţi arbitri din campionatul german nu şi-au declarat veniturile legate de meciuri amical, fiind efectuată o percheziţie şi la locuinţa unui arbitru la Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici