Argăseală: Afirmaţiile lui Mihai Stoica trebuie să fie sancţionate conform regulamentului

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, este de părere că declaraţiile acuzatoare ale managerului general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, făcute la finalul Supercupei României, ar trebui sancţionate de Comisia de Disciplină a FRF.

22 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Afirmaţiile lui Mihai Stoica trebuie să fie sancţionate conform regulamentului

Argăseală: Afirmaţiile lui Mihai Stoica trebuie să fie sancţionate conform regulamentului (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF, iar afirmaţiile trebuie să fie sancţionate conform regulamentului. Nu s-a pus în discuţie un nume sau un anumit caz, s-a pus în discuţie o atitudine", a spus Argăseală, după Adunarea Generală a LPF.

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că rezultatul din Supercupa României, câştigată de CFR Cluj la loviturile de departajare, a fost decis de centralul Marius Avram şi că formaţia ardeleană va plăti în Liga Campionilor victoriile obţinute cu ajutorul arbitrilor în competiţiile interne. La începutul lunii iulie, FRF a decis monitorizarea persoanelor care recidivează cu declaraţii jignitoare sau calomnioase, urmând ca aceastea să fie excluse din activitatea fotbalistică sau să fie declarate "persona non grata".

Argăseală a mai afirmat că oficiali ai LPF şi ai cluburilor din Liga I vor analiza contractele jucătorilor de la cluburile puternice din străinătate, pentru a găsi o modalitate în care fotbaliştii din campionatul intern să fie plătiţi în funcţie de performanţe. "E vorba de un cadru mai larg, luându-se exemplu de la echipele din campionatele puternice şi astfel să fie întocmite contractele", a adăugat Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici