Arman Karamyan: Îmi cer scuze pentru gestul din momentul schimbării

Mijlocaşul echipei Steaua, Arman Karamyan, a declarat, marţi, că regretă gestul de nervozitate din minutul 38 al partidei cu Poli Iaşi, când a fost înlocuit cu Toja, şi şi-a cerut scuze antrenorilor şi coechipierilor "roş-albaştri", informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

173 afișări
Imaginea articolului Arman Karamyan: Îmi cer scuze pentru gestul din momentul schimbării

Arman Karamyan: Îmi cer scuze pentru gestul din momentul schimbării (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Îmi cer scuze faţă de antrenorii mei şi faţă de colegi pentru gestul nervos din momentul schimbării mele din meciul cu Poli Iaşi. Eram supărat pe rezultatul din acel moment şi am avut o ieşire nervoasă. Eu întotdeauna intru pe gazon să dau totul pentru echipa mea. Nu am nimic cu antrenorii Stelei pe care îi respect şi le mulţumesc pentru încrederea acordată de până acum", a spus Arman Karamyan.

Mijlocaşul armean a ţinut să mulţumească suporterilor stelişti că l-au aplaudat în momentul schimbării. "Nu contează dacă joc sau nu titular, important este să câştige Steaua. Eu cu fratele meu am venit în Ghencea pentru a fi campioni. Vreau să le mulţumesc şi fanilor stelişti care m-au aplaudat în momentul schimbării", a mai spus el.

Arman Karamyan a fost înlocuit în minutul 38 al partidei Steaua - Poli Iaşi şi a avut o ieşire nervoasă la adresa băncii tehnice steliste. Mijlocaşul armean nu a rămas pe bancă, ci s-a dus direct la vestiare după înlocuirea cu Juan Toja.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici