ASA Târgu Mureş i-a achiziţionat pe olandezii Luis Pedro şi Romario Kortzorg

ASA Târgu Mureş a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii olandezi Luis Pedro şi Romario Kortzorg, precum şi pe polonezul Pawel Golanski, fost component al echipei Steaua.

343 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş i-a achiziţionat pe olandezii Luis Pedro şi Romario Kortzorg

ASA Târgu Mureş i-a achiziţionat pe olandezii Luis Pedro şi Romario Kortzorg

"Luis Pedro şi Romario Kortzorg sunt doi jucători olandezi care au făcut joncţiunea cu lotul ASA în cantonamentul din Austria. După antrenamentele din ultima săptămână şi evoluţiile din cele două jocuri amicale cu Admira Wacker şi Kukesi, staff-ul tehnic al formaţiei a decis păstrarea celor doi jucători în lotul pentru noul sezon", se arată pe site-ul grupării din Târgu Mureş.

Luis Pedro are 25 de ani şi s-a născut la Luanda, Angola. Poate evolua în special ca extremă dreapta, dar şi pe partea stângă. În ultimul sezon a îmbrăcat tricoul celor de la Levski Sofia în 28 de jocuri, marcând 4 goluri. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Feyenoord (2008-2009), Excelsior Rotterdam (2009-2010), Go Ahead Eagles (2010-2011), Heracles Almelo (2011-2013), Botev Plovdiv (2013-2014).

Romario Kortzorg, în vârstă de 25 de ani, născut la Rotterdam. Este tot un jucător de bandă, în special extremă stângă şi care a evoluat ultima dată la Erzgebirge Aue, în 2.Bundesliga. 28 de jocuri şi 4 goluri în sezonul recent încheiat. AGOVV Apeldoorn, FC Dordrecht şi Botev Plovdiv sunt formaţiile la care a mai jucat de-a lungul carierei sale.

În ceea ce îl priveşte pe Pawel Golanski, acesta revine în fotbalul românesc după ce a evoluat între 2007 şi 2010 la Steaua. În ţara natală, Pawel a jucat pentru LKS Lodz şi Korona Kielce şi are 14 prezenţe în naţionala Poloniei. Golanski a debutat deja în tricoul ASA-ului, în partida amicală cu Admira Wacker, evoluând şi în prima repriză a jocului cu albanezii de la Kukesi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici