Australian Open | Perechea Begu - Niculescu s-a calificat în optimi/ Raluca Olaru, eliminată în turul secund

Irina Begu şi Monica Niculescu au trecut vineri dimineaţă de echipa australiană Jessica Moore/Ellen Perez, scor 3-6, 6-3, 7-5, calificându-se în optimile probei de dublu de la Australian Open.

452 afișări
Imaginea articolului Australian Open | Perechea Begu - Niculescu s-a calificat în optimi/ Raluca Olaru, eliminată în turul secund

Australian Open | Perechea Begu - Niculescu s-a calificat în optimi/ Raluca Olaru, eliminată în turul secund

Favoritele 10 nu s-au luptat numai cu jucătoarele locale, ci şi cu căldura insuportabilă, dar au reuşit să ducă partida la bun sfârşit. Begu şi Niculescu au triumfat după două ore şi 10 minute, reuşind să revină după ce australiencele au condus cu 5-4 în decisiv.

Pentru sferturi, echipa română se va lupta cu câştigătoarele meciului dintre Nadiya Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia) şi Kristyna Pliskova/Donna Vekic (Cehia/Croaţia).

Pentru calificarea în această fază a competiţiei de la Melbourne, perechea din România îşi asigură câte un cec în valoare de 17.600 de dolari.

Într--un alt meci disputat vineri la Melbourne, Raluca Olaru şi Olga Savchuk au pierdut în turul secund împotriva favoritelor 4, Lucie Safarova şi Barbora Strycova, scor 6-2, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici