Pique şi-a prelungit contractul cu Barcelona. La cât ajunge clauza de reziliere

Fundaşul Gerard Pique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2022, informează, joi, site-ul clubului catalan, care notează că înţelegerea are o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

366 afișări
Imaginea articolului Pique şi-a prelungit contractul cu Barcelona. La cât ajunge clauza de reziliere

Pique şi-a prelungit contractul cu Barcelona. La cât ajunge clauza de reziliere

Pique, în vârstă de 30 de ani, mai avea contract cu FC Barcelona până în 2019.

Gerard Pique a ajuns la Barcelona în 1997, la vârsta de zece ani. Fundaşul central a părăsit La Masia în 2004, când a fost transferat de Manchester United, pentru ca după patru ani să fie readus pe Camp Nou de către Pep Guardiola.

Pique a câştigat tot ce se putea câştiga alături de formaţia catalană: 6 titluri în La Liga, 5 Cupe ale Spaniei, 5 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor. În total, fundaşul a cucerit 25 de trofee cu Barcelona.

Experimentatul fundaş a jucat în 422 de meciuri pentru Barcelona şi a marcat 37 de goluri. În acest sezon, el este unul dintre cei mai folosiţi jucători de către antrenorul Ernesto Valverde, cu 25 de apariţii, precum şi două goluri înscrise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici